Colombiaanse passie in iedere hap!

Hoe bijzonder is het? Jabulani fruit rijpt op natuurlijke wijze in Colombia en wordt vervolgens door een gezin verwerkt tot jouw gezonde snack. Zij plukken het fruit en begeleiden het gevriesdroogde proces. Het fruit wordt door ze verpakt en wij nemen het voor je mee naar Nederland.

Daniela

Martinez

Voornaamste producten
Aardbei, mango, ananas, dragon fruit, cape gooseberry, blauwe bessen, appel, mangosteen, zwarte bes en banaan.

Gesitueerd in
Bogota, Colombia

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 21 jaar ervaring op de internationale fruitmarkt. Sinds enige tijd doen wij steeds meer met gevriesdroogd fruit, omdat het een populaire voedselsoort is geworden. Het vriesdrogen stelt ons in staat om een product dat niet zo houdbaar is (fruit), veel langer houdbaar te kunnen maken. Daarmee ook duurzaamer dus! We staan bekend als een bedrijf dat succesvol de exotische smaken van Colombia de wereld in stuurt. Met veel plezier werken we samen met Jabulani, omdat zij bijdragen aan deze missie om de lekkerste smaken wereldwijd onder mensen te krijgen.

Ons gevriesdroogde fruit is speciaal vanwege de liefde en aandacht die we erin stoppen. Ons werk begint al bij de geboorte van de planten en het zet zich door in het verzorgen van de planten en het fruit dat ze geven. Alleen het fruit van de hoogste kwaliteit wordt geselecteerd voor het vriesdroogproces om uiteindelijk bij jou terecht te komen. Zo geniet jij van de meest exotische smaken, thuis en onderweg.